Despre

Compania 4airport este formata dintr-o echipa tanara, dedicata oferirii celor mai bune servicii in domeniul serviciilor de transfer de persoane. Ne mandrim sa ne numaram printre companiile de top din Bucuresti in acest domeniu. Realizarile noastre se datoreaza spiritului de echipa, trasatura caracteristica fiecarui membru al echipei noastre, si respectului aratat clientilor nostri. Scopul principal al companiei este intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii pentru a ne asigura ca ne bucuram de o clientela pe deplin satisfacuta de transferul pus la dispozitie.

Servicii oferite

Servicii Transfer

Flota companiei 4airport este formata din vehicule moderne echipate cu cele mai noi dotari, pregatite oricand sa ofere transport de calitate celor care aleg sa ne colaboreze cu noi.

Dispunem de vehicule pentru orice tip de transfer de pasageri, de la transferul de la si la aeroport, la transferul pentru evenimente corporate si nunti. Indiferent de numarul de pasageri transportati, compania 4airport este dotata cu vehiculul ideal.

Angajare

Oportunitate Angajare

Suntem intotdeauna in cautarea celor mai buni profesionisti in domeniul transportului de persoane. Daca doriti sa faceti parte din echipa 4airport va invitam sa ne contactati si sa ne trimiteti un CV impreuna cu orice alt detaliu pe care il considerati necesar pentru a va defini experienta si obiectivele in domeniul profesional. In momentul in care vom avea un post disponibil sau vom avea nevoie de colaboratori in domeniul serviciului de transfer persoane vom selecta persoanele ce intrunesc calitatile si experienta profesionala cautate si le vom contacta.

Transfer Aeroport