Flota auto

Compania 4airport se mandreste cu o flota formata din vehicule moderne, foarte bine intretinute si fiabile. Flota include automobile de toate tipurile, de la masini de dimensiuni mici la automobile de lux, microbuze si autocare. Compania noastra este pregatita pentru orice tip de grup si orice fel de cereri referitoare la transferul de la si la aeroport, si transportul in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania.

Vehiculele noastre sunt verificate regulat si testate pentru a ne asigura ca toti clientii nostri vor beneficia de vehicule fiabile care ii vor transporta in siguranta la destinatia aleasa. Avem propria echipa care se ocupa de intretinerea acestora, cunoscand istoricul fiecarei vehicul. Cu alte cuvinte, investim in masinile noastre pentru a ne bucura de satisfactia clientilor nostri, care de fiecare data se declara incantati de serviciile 4airport.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre flota noastra, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu noi. Trimiteti-ne un email, sunati-ne sau vizitati-ne la sediul nostru din incinta Aeroportului International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) si veti afla toate raspunsurile pe care le cautati.

Oferta noastra include promotii early booking si last minute astfel ca, oricand va veti decide ca doriti sa beneficiati de serviciile 4airport, puteti fi siguri ca veti primi cele mai bune oferte de piata la acel moment.

Compania 4airport isi intampina clientii cu vehicule moderne, echipate cu facilitati precum aer conditionat, incalzire, radio, CD sau mp3 player, scaune confortabile si multe alte facilitati menite a va asigura cel mai inalt nivel de confort. De asemenea, va putem pune la dispozitie accesorii precum GPS, scaune pentru copii, internet Wi-Fi etc. Tot ce trebuie sa faceti este sa va exprimati preferintele in materie de dotari, iar echipa noastra va face tot ceea ce este posibil pentru a va pune la dispozitie un vehicul echipat cu toate dotarile cerute.

Compania 4airport ofera asistenta non-stop, astfel ca nu veti avea motive de ingrijorare pe parcursul perioadei contractuale. Va vom insoti 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pentru a va putea bucura de calatorii relaxante.