Inchirieri auto pentru corporatii

Compania 4airport poate deveni un partener loial pentru cei care doresc sa beneficieze de inchirieri auto pentru corporatii. Echipa noastra ofera servicii de transfer de la aeroport la hotel si de la hotel la orice destinatie, inclusiv sedii ale unor companii sau centre de afaceri. Vehiculele puse la dispozitie pentru corporatii sunt echipate cu facilitati business menite a oferi cel mai inalt nivel de confort.

Flota auto 4airport include o gama variata de vehicule destinate evenimentelor de tip corporate. Fie ca aveti nevoie de un vehicul pentru a asigura transferul oaspetilor dvs. de la Aeroportul International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) la hotelul unde acestia sunt cazati, sau de la hotel la locatia unde se desfasoara evenimentul, compania 4airport este aici pentru a va ajuta.

Ori de cate ori vorbim despre evenimente de tip corporate, vorbim despre invitati mult prea sofisticati pentru a folosi mijloacele de transport in comun sau pentru a se deplasa cu taxiul. Oamenii de afaceri au nevoie de serviciile unei companii care se concentreaza exclusiv pe nevoile si preferintele lor. De aceea, 4airport este cea mai buna alegere pentru aceasta misiune.

Echipa noastra da de dovada de respect fata de fiecare client si se mandreste ca este prezenta intotdeauna pentru a le oferi asistenta de-a lungul perioadei contractuale. In eventualitatea in care va veti confrunta cu o problema in timpul perioadei de inchiriere a vehiculului, noi vom fi mereu prezenti la datorie pentru a va ofera asistenta si a gasi cea mai buna solutie.

Bucharest corporate

4airport se bazeaza pe o flota moderna formata din vehicule aflate in perfecta stare de functionare si soferi profesionisti. Fiecare vehicul este testat si verificat cu regularitate. Sectiunea dedicata inchirierilor auto pentru corporatii este formata exclusiv din automobile elegante echipate cu facilitati de ultima generatie. La cerere, va putem furniza accesorii precum GPS sau acces gratuit la internet wireless. Practic, va vom oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de calatorii lipsite de stres si griji.

Contactati-ne telefonic sau scrieti-ne un email ori de cate ori aveti nevoie sa participati la un eveniment business in Bucuresti sau planuiti un astfel de eveniment si doriti sa le asigurati invitatilor servicii de transfer de calitate.