Inchirieri masini evenimente

Un eveniment incununat de succes are nevoie de servicii de transport profesioniste. Nici un organizator de evenimente nu isi doreste ca oaspetii sai sa se rataceasca incercand sa gaseasca locatia evenimentului sau sa ajunga deja obositi pentru ca au fost nevoiti sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la eveniment. Mai mult decat atat, cei care vor sosi cu mijloace de transport in comun sau cu taxiul risca sa isi murdareasca sau deterioreze hainele, in acest caz evenimentul fiind ruinat pentru ei. Daca va doriti ca oaspetii dvs. sa se bucure de o calatorie confortabila, va recomandam sa contactati echipa 4airport si sa inchiriati un vehicul pentru evenimentul dvs.

Inchirieri masini nunti

Flota 4airport este formata dintr-o selectie impresionanta de vehicule elegante, ce vor fi ideale chiar si pentru evenimente de mare anvergura precum nunti sau aniversari. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu compania noastra si sa specificati tipul de eveniment pentru care doriti sa inchiriati o masina si facilitatile cu care ar trebui sa fie echipat acest vehicul.

Inchirierea unui vehicul pentru un astfel de eveniment va va ajuta sa economisiti timp si bani. Mai mult decat atat, oaspetii dvs. vor aprecia efortul depus si se vor simti rasfatati. Existenta unui vehicul care ii va lua din fata casei sau hotelului pentru a-i aduce la locatia evenimentului va va oferi siguranta ca toti oaspetii vor ajunge in acelasi timp la destinatie. Acest lucru va fi benefic pentru evenimentul dvs., care se va desfasura conform programului.

Special Events car hire

Inchirieri limuzine Bucuresti

Compania 4airport este intotdeauna pregatita sa va intampine cu vehiculul dorit, fie ca este vorba despre o masina ieftina sau o limuzina opulenta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti sau sa ne dati un telefon si sa ne comunicati tipul de vehicul de care aveti nevoie. Limuzinele noastre sunt dotate cu facilitati de ultima generatie, fiind ideale pentru cei care doresc sa isi rasfete oaspetii pe durata calatoriei pana la eveniment.

Daca aveti posibilitatea, va invitam la sediul nostru din incinta Aeroportului International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) pentru a discuta fata in fata cu echipa noastra. Oferim asistenta non-stop pentru toti clientii nostri, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji in privinta detaliilor legate de inchirierea masinii dvs. pentru un eveniment. Noi vom avea grija de toate aspectele.