Transport aeroport Otopeni

Transportul de la aeroport in centrul unui oras nou poate fi o misiune destul de complicata pentru cei care nu cunosc orasul. Bucurestiul este un oras destul de mare si se bucura de o retea de transport complexa. Cei care doresc sa ajunga de la Aeroportul International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) cu mijloacele de transport in comun se pot astepta la mult timp pierdut in trafic.

Aeroportul Otopeni nu asigura legatura cu centrul orasului printr-o linie de metrou, astfel ca veti avea la dispozitie doar serviciile autobuzelor si taxiurilor. In cel mai bun caz o calatorie cu autobuzul pana in centrul orasului dureaza o ora. Daca insa veti calatori in timpul orelor de varf, va puteti astepta la o calatorie mult mai lunga, intr-un autobuz aglomerat in care probabil nu veti reusi sa gasiti un loc. De asemenea, lipsa spatiului suficient pentru bagaje tinde sa fie un motiv de stres pentru toti calatori.

Bucharest Airport Transportation

Bineinteles, exista si posibilitatea de a lua un taxi pentru calatoria dvs. pana in centrul orasului, insa trebuie sa stiti ca in fata aeroportului au voie sa stationeze doar taxiuri private, ceea ce inseamna ca veti avea acces la cele mai mari tarife. Taxiurile de companie nu au permisiunea de a parca in fata aeroportului, acestea avand tarife mai accesibile. Dupa cum este de asteptat, soferii taxiurilor private nu au nici un interes in a va duce pe drumul cel mai scurt catre destinatia dorita, astfel ca veti plati mult mai mult decat valoreaza calatoria.

Tinand cont de cele mentionate mai sus, cea mai buna solutie pentru transportul de la si la Aeroportul Otopeni este sa luati legatura cu echipa 4airport. Noi oferim transfer de la si la aeroport, precum si servicii de transfer in interiorul orasului. Daca alegeti sa colaborati cu noi nu va mai trebui sa va faceti griji din pricina autobuzelor aglomerate sau a tarifelor taxiurilor.

4airport ofera o gama variata de vehicule si va intampina cu cele mai bune oferte de pe piata. Biroul companiei 4airport este situat chiar in incinta Aeroportului Otopeni, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati si sa ne cereti o oferta. Bineinteles, puteti sa ne contactati si telefonic sau via email. Alegeti sa lucrati cu echipa 4airport, iar vehiculul ales va va astepta in fata aeroportului.