Transport grupuri de persoane

Compania 4airport ofera o gama variata de servicii de transfer, de la transferuri individuale la cele dedicate grupurilor. Deplasarea intr-un oras strain, in special atunci cand calatoresti in grup, poate fi o sarcina destul de complicata. Trebuie sa te asiguri mereu ca cei din grup nu se ratacesc, ca nu vor pierde mijlocul de transport in comun cu care trebuie sa va deplasati sau ca vor gasi un loc in cazul in care calatoria este mai lunga. De asemenea, va trebui sa va faceti griji in privinta localizarii directiei de deplasare corecte, harta orasului si adresa la care trebui sa ajungeti.

Deplasarile in grup cu taxiul pot fi destul de costisitoare pentru ca va trebui sa folositi mai mult de un taxi, iar in fata Aeroportului International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) veti gasi doar taxiuri private care au tarife aproape triple fata de tariful standard.

4airport va pune la dispozitie microbuze ieftine pentru grupuri de orice dimensiune pentru a va ajuta sa economisiti bani si timp. Costul calatoriei va fi impartit intre pasageri, astfel ca tarifului transferului ar putea ajunge la fel de ieftin precum o calatorie cu autobuzul.

Transport grupuri de persoane

Desi costul transferului va fi mic, trebuie sa stiti ca va vom oferi cel mai inalt nivel de confort. Vehiculele 4airport sunt echipate cu facilitati moderne precum aer conditionat, scaune confortabile ce va vor oferi spatiu suficient pentru picioare, radio si CD player. Veti gasi, de asemenea, suficient spatiu pentru bagaje si, la cerere, va putem pune la dispozitie facilitati suplimentare precum acces la internet wireless.

Tinand cont de toate aceste aspecte, transferul de la si la aeroport pentru grupuri nu mai pare o misiune atat de complicata. Echipa noastra are nevoie doar de cateva detalii referitoare la grupul dvs. si preferinte in materie de vehicule, si veti fi gata de drum. Contactati-ne si cereti-ne o oferta. Nu uitati sa mentionati durata rezervarii si numarul de locuri cu care trebuie sa fie echipat vehiculul.

Biroul nostru este situat chiar in interiorul Aeroportul Otopeni, astfel ca puteti sa ne vizitati de indata ce coborati din avion.